Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

14-05-2015

Divu skolu direktores nolēmušas doties pelnītā atpūtā


14. maija Domes sēdē deputāti apstiprināja lēmumu par Saskaņas pamatskolas direktores Antonijas Lukjanskas un Centra vidusskolas direktores Nadeždas Hetmanes aiziešanu pensijā.

Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis izteica nožēlu par direktoru lēmumu un cerību, ka direktores arī turpmāk neliegs savu padomu un viņu sekotāji spēs saglabāt šo skolu līmeni un tālāk attīstīt izglītības iestādes. Domes deputāti pateicās direktorēm par ikgadēju un pašaizliedzīgu darbu izglītības jomā un par  skolu izciliem panākumiem.

Domes sēdē tika uzsvērts, ka Saskaņas pamatskolai  ir augstas vietas valsts reitingos, izcilas skolēnu sekmes un tas ir skolas direktores nopelns, kas spējusi saliedēt kolektīvu un prasmīgi strādāt ar talantīgiem skolēniem, skolēniem ir augsti valsts pārbaudes darbu rezultāti.

Centra vidusskolā ir izkoptas matemātikas un dabaszinātņu pasniegšanas tradīcijas, skola ir iesaistījusies inovatīvās pieredzes skolu kustībā un prasmīgi ir vadīts kolektīvs daudzu strukturālo pārmaiņu laikā.

Uz abu skolu direktoru amatiem tiks izsludināts konkurss.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ