Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

29-04-2015

Latgales reģiona angļu valodas olimpiādes Daugavpils 8.-9.klašu skolēniem – 14 medaļas


Š.g. 24.aprīlī Rēzeknes 1.vidusskolā notika Latgales reģiona 2.atklātā olimpiāde angļu valodā 8.-9.klašu skolēniem. Kopumā olimpiādē piedalījās 129 skolēni no 52 skolām no visas Latgales un dažām citu reģionu skolām. Daugavpili pārstāvēja 21 skolēns no Daugavpils Saskaņas pamatskolas, Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja, Daugavpils Valsts ģimnāzijas, Daugavpils 9.vidusskolas, Daugavpils 13.vidusskolas, Daugavpils 15.vidusskolas, Daugavpils Centra vidusskolas, Daugavpils 12.vidusskolas un Daugavpils 10.vidusskolas. Visi skolēni ir Daugavpils pilsētas angļu valodas olimpiāžu uzvarētāji. Rēzekne divas stundas ilgajā olimpiādē tika pārbaudītas skolēnu lasīšanas, klausīšanās prasmes, kā arī valodas lietojuma zināšanas. Visi dalībnieki atzīmēja, ka olimpiādes uzdevumi bija ļoti grūti, bet interesanti. Olimpiādes darbu pārbaude notika uzreiz pēc olimpiādes un 9 skolotāji no augstākminētajām skolām kopā ar citiem Latgales reģiona angļu valodas skolotājiem čakli strādāja, lai uzmanīgi pārbaudītu skolēnu darbus.

Mēs varam lepoties ar saviem skolēniem, jo iegūtas 14 Rēzeknes pilsētas domes medaļas un viena trešā daļa visu olimpiādes godalgoto vietu.

I vietu ieguva: Ņikita Šurhoveckis (9.kl.) un Jekaterina Alajeva (8.kl.) no Daugavpils 9.vidusskolas (skolotājas Irina Starovoitova un Nataļja Fjodorova), Ilmārs Šķēls (9.kl.) no Daugavpils Saskaņas pamatskolas (skolotāja Ņina Kokore).

II vietu ieguva: Diana Jermolova (9.kl.), Anna Fedotova (8.kl.) un Dainis Kļaviņš (8.kl.) no Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja (skolotāja Nadežda Vasiļjeva), Emīls Tams (9.kl.) un Elīza Zālīte (9.kl.) no Daugavpils Valsts ģimnāzijas (skolotāja Ināra Kuharonoka), Eduards Ķerubins (8.kl.) no Daugavpils 12.vidusskolas (skolotāja Tatjana Gžibovska).

III vietu ieguva: Santa Ribicka (8.kl.) no Daugavpils Valsts ģimnāzijas (skolotāja Ināra Kuharonoka) un Anželika Peipiņa (9.kl.) no Daugavpils 13.vidusskolas (skolotāja Nataļja Ignatjeva).

Atzinības rakstu ieguva: Anita Liepa (9.kl.) no Daugavpils Saskaņas pamatskolas  (skolotāja Tatjana Revina), Arkadijs Nikolajevs (9.kl.) no Daugavpils 15.vidusskolas (skolotāja Jadviga Vasiļonoka) un Evita Kokina (9.kl.) no Daugavpils 12.vidusskolas (skolotāja Aiva Ozoliņa).

Apsveicam visus uzvarētājus un viņu skolotājus, kuri kvalitatīvi sagatavoja skolēnus olimpiādei!

Liels paldies skolotājiem, kuri piedalījās olimpiāžu darbu labošanā – Ņinai Kokorei, Nadeždai Vasiļjevai, Inārai Kuharonokai, Nataļjai Fjodorovai, Nataļjai Ignatjevai, Valentīnai Lukinai, Aivai Ozoliņai un Annai Gasinai!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes

izglītības metodiķe

Ilona Ustinova

t.65432102




Atpakaļ