Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-04-2015

„Jaunības” triatlonisti iesākuši sezonu


Ar sacensībām Jelgavā un Daugavpilī jauno sezonu iesākuši triatlona centra „Jaunība” triatlonisti. Pirms nedēļas komanda startēja Latvijas kausā Jelgavā, bet šajās brīvdienās sacentās Latvijas čempionātā Daugavpilī.

 

Sacensības norisinājās Daugavpils Olimpiskajā centrā un tā apkārtnē. Akvatlona sacensību īpatnība ir tāda, ka tiek veiktas divas disciplīnas trīs klasisko disciplīnu vietā – peldēšana un skriešana. Elites grupā bija jānoskrien pieci kilometri un jānopeld 800 metri.

Par uzvarētāju kļuva Artūrs Sprukts, otrais bija Ingars Ivanovs, bet trešais Kaspars Stivriņš. Dāmām labākais rezultāts Anitai Ļebedevai. Spruktam panākums arī junioru grupā, bet jauniešiem (jāpeld 400 metri un 3 kilometri jāskrien) uzvaras Edgaram Horužonokam un Viktorijai Jefimovai.

 

Senioru grupā uzvaras Valērijam Skarbauskam (V50), Andrejam Matjuhinam (V40), Jurijam Kopasovam (V60) un Aleksandram Lavrentjevam (V70). V11 grupā uzvarēja Valērijs Čurgelis (Jaunība, Krāslava).

Jelgavā Latvijas kausa sacensībās divas otrās vietas V13 grupā Danilam Proščenko, divas otrās vietas V15 grupā Artjomam Gajevskim, bet Čurgelim divas pirmās vietas V11 grupā.

Artūrs Sprukts ieņēma trešo vietu absolūtajā ieskaitē, bet Timurs Mamedovs uzrādīja otro rezultātu junioru konkurencē. Senioriem V50 grupā pirmā vieta Anatolijam Levšam, bet Jefimovai otrā vieta.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ