Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-04-2015

BFC „Daugavpils” grauj un tiek finālā


Latvijas Telpu futbola Virslīgas finālā izdevies iekļūt BFC „Daugavpils” komandai, kas izšķirošajā pusfinālsērijas spēlē ar 7:2 sagrāva VTO Ventspils.

Pusfināla sērija starp Daugavpils un Ventspils komandām ritēja ļoti sīvi, jo abas komandas līdz svētdienas duelim bija izcīnījušas pa divām uzvarām. Izšķirošais mačs notika Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Jau pašā spēles sākumā pēc skaistas kombinācijas Jevgeņijs Maksimčuks atklāja spēles rezultātu. Kā izrādījās, līdz nākamajam vārtu guvumam būs jāgaida vesels puslaiks. Otrā puslaika sākumā Pāvels Tarasovs panāca 2:0 un lielā mērā tieši šie vārti izšķīra uzvarētāju likteni.

Ventspils turpinājumā gāja uz visu banku, spēlējot ar pieciem laukuma spēlētājiem. Šādā stilā komanda vienā no spēlēm pat izrāva uzvaru, bet šoreiz Daugavpils izmantoja to, ka viesu vārti bija tukši. Ar sitieniem tukšos vārtos izcēlās Vadims Atamaņukovs, Jevgenijs Simonovs, divas reizes Ņikita Kaļiņins un Vladimirs Volkovs. Vienu brīdi rezultāts bija pat 6:0, tomēr spēles beigu daļā Ventspils divus vārtus atguva. Punktu spēlei gan pielika jau pieminētais Volkovs, panākot 7:2.

Finālsērijā BFC „Daugavpils” tiksies ar FK „Nikars”.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ