Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-04-2015

„Lokomotīves” spīdvejisti izrauj uzvaru izbraukumā


Policijas Nice spīdveja līgas otrajā sacīkstē Daugavpils „Lokomotīve” tikusi pie otrās uzvaras. Šoreiz viesos ar 49:41 tika pārspēta Krakovas komanda.

„Wanda Instal Krakow” komanda svētdien uzņēma „Lokomotīvi”. Pirms cīņas varēja prognozēt, ka ritēs sīksta cīņa par uzvaru, jo uz papīra pretinieks bija ņemams. Pirmie četri braucieni noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu, bet pamazām te viena, te otra komanda veica nelielu izrāvienu.

Pēc 10 braucieniem uz tablo atkal bija līdzsvars (30:30), tādēļ daugavpiliešu panākums 11. braucienā ar 5:1 jau tika uztverts kā nopietns pieteikums uzvaru! 12. braucienā mājinieki divus punktus atguva, taču jau nākamajā atkal tos zaudēja.

14. braucienā tika fiksēts 3:3, bet noslēdzošajā braucienā skaistu punktu sacensībām pielika Fredriks Lindgrens un Junass Kilmakorpi, ar dubultuzvaru garantējot uzvaru arī visās sacensībās kopumā – 49:41.

Tieši abi pieminētie leģionāri kļuva par labākajiem komandas sastāvā. Lindgrens atveda 13+1 punktu, Kilmakorpi 11+3. Andžejam Ļebedevam 9+1, Antonio Lindbekam 8+1, Maksimam Bogdanovam 6+1, Ķastam Puodžukam 2, Jevgeņijam Kostigovam nulle punkti. 

Nākamās sacīkstes „Lokomotīve” aizvadīs 10. maijā savā trekā.




Atpakaļ