Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-09-2011

Sporta ziņas


Svarcēlājs Sļesarjovs Eiropas junioru čempionātā ieņem 12. vietu (14.09)

 

 

Eiropas junioru čempionātā svarcelšanā 12. vietu 16 dalībnieku konkurencē ieguvis mūsu sportists Vadims Sļesarjovs.

 

1993. gadā dzimušais Sļesarjovs ir viens no diviem mūsu pārstāvjiem Rumānijas pilsētā notiekošajā Eiropas U-23 un Eiropas junioru čempionātā. Pirmais no mūsējiem uz starta izgāja Artjoms Žerebkovs, kurš ieguva devīto vietu.

 

Vadimam konkurence bija sīvāka, jo kopumā sacensībām pieteicās 16 dalībnieki. Vadims startēja B grupā, kur starp četriem startējušajiem uzrādīja otro rezultātu. Raušanā viņš spēja pacelt 115 kilogramus, bet grūšanā iespēja 145. Summā 260 kilogrami, kas, ieskaitot arī A grupas svarcēlāju iespēto, garantēja 12. vietu. Uzvarēja Moldovas pārstāvis, kurš summā pacēla par 46 kilogramiem vairāk. Te gan jāņem vērā, ka daugavpilietis bija viens no jaunākajiem starp startējušajiem.

 

 

Daugavpils kausa izcīņa futbolā (14.09)

 

Otrdien startēja Daugavpils kausa izcīņa futbolā. Nevienā no spēlēm noskaidrot uzvarētāju pamatlaikā neizdevās, bet no tālākās cīņas jau izstājies „Latgales Ceļdaris”.

 

„Ceļdaris” pilsētas čempionāta pēdējā kārtā ielauzās labāko trijniekā, bet cīņa par kausu noslēgusies jau ceturtdaļfinālā. Spēlē pret vēl vienu pilsētas futbola flagmani „LDZ Cargo” nācās piekāpties 11 metru soda sitienu sērijā – 3:4. Pamatlaiks noslēdzās ar 1:1.

 

Ar neizšķirtu rezultātu pamatlaikā (2:2) samierinājās arī „RSS-LRC” un „Vikingi” vienības. 11 metru soda sitienu sērijā „Vikingi” bija pārliecinoši pārāki – 3:0.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ