Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-04-2015

Pilsētas basketbola čempionātā uzvaru izcīna Pilskalne


Ar vēsturisku Pilskalnes komandas triumfu noslēdzies pilsētas čempionāts basketbolā. Finālspēlē Pilskalne pārspēja DBT komandu ar rezultātu 78:67.

Šogad pilsētas basketbola čempionātā piedalījās tikai piecas komandas, toties komandu sagatavotības līmenis sarūpēja vienu no interesantākajiem čempionātiem visā Daugavpils vēsturē. Praktiski visas turnīra spēles ritēja punkts punktā un neviena no komandām sezonas gaitā neizvairījās no zaudējumiem vai palika bez uzvarām.

Pēc divu apļu pamatturnīra aizvadīšanas turnīrs noslēdzās Višķiem, kas astoņās spēlēs izcīnīja divas uzvaras. Pusfinālā ceturtās vietas ieguvēja 15. vidusskola tikai ar diviem punktiem piekāpās pamatturnīra uzvarētājai Pilskalnei, bet otrā pārī DBT ar 65:57 uzvarēja IVS-D (Veterāni).

Bronzas spēlē Veterāni pēdējā ceturtdaļā salauza 15. vidusskolu, tiekot pie panākuma ar 77:59. Zelta mačā Pilskalne, pateicoties Zinta Saulīša un Alvja Šeda lieliskajai spēlei, pārspēja DBT – 78:67.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika nosaukts Zintis Saulītis. Sudraba medaļu ieguvēju sastāvā labākais spēlētājs bija Renārs Bulduris, bet veterāniem Ēriks Kreipāns. 15. vidusskolas sastāvā par vērtīgāko basketbolistu tika nosaukts Raimonds Repelis.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ