Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-04-2015

Bokseri ar godalgām sacensībās Rīgā


No 17. līdz 19. aprīlim Rīgas Hanzas vidusskolā norisinājās atklātās meistarsacīkstes boksā jauniešiem, piedaloties bokseriem no dažādām Latvijas pilsētām, kā arī Somijas pilsētas Pori.

 

Cīņas norisinājās divās vecuma grupās: 1997.-1998. dzimšanas gads un 1999.-2000. dzimšanas gads. Starp dalībniekiem varēja būt arī gados jaunāki bokseri, ja viņu sagatavotības līmenis bija atbilstošs sacensībām.

 

Šīs bija vienas no sacensībām, kurās tika noteikts sastāvs Latvijas Jaunatnes olimpiādei, kas vasarā norisināsies Valmierā. Daugavpils bokseri nodemonstrēja augstu sagatavotības līmeni.

 

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Kirils Vasiļjevs un Evanders Servuts. Sudraba godalgas izcīnīja Aleksandrs Lipovka, Iļja Šmakovs, Viktors Potapovs, Vladislavs Puškeļs, Aleksandra Stehnovska-Slavska. Bronzas medaļas Denisam Seļskim un Ņikitam Atrahimovičam.

 

Daugavpils BJSS boksa nodaļas galvenais treneris Vladislavs Sokolovs: „Sacensības aizritēja ļoti augstā līmenī, puiši cīnījās ļoti labi. Varēja redzēt, ka tie puiši, kuri mājās strādāja pamatīgi, kā līdzīgs ar līdzīgu cīnījās ar valsts spēcīgākajiem bokseriem, kā arī ieguva augstākas vietas. Tie, kuri strādāja mazāk, palika „aiz borta”. Daudzi pilsētas vadošie bokseri sacensības nepiedalījās, jo šobrīd aizvada treniņnometni Baltkrievijā, gatavojoties visaugstākā līmeņa sacensībām.”

 

Jau šajā nedēļas nogalē bokseriem paredzēts izbraukums uz turnīru Igaunijā, bet no 8. līdz 10. maijam Daugavpilī norisināsies brāļu Purvinsku piemiņas turnīrs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ