Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-04-2015

Daugavpils masu mediju sporta spēlēs uzvar „Kapital&Region”


Sestdien Daugavpils BJSS lielajā zālē norisinājās Daugavpils masu mediju sporta spēles, kurās piedalījās sešas komandas. Tik lielu komandu skaitu pēdējos gados nebija izdevies sapulcināt.

Sporta spēļu uzvarētājs tika noteikts piecu stafešu summā: Kartupeļu maisa krāvējs, Selfijs ar Anatoliju Kreipānu, Lebrons Džeimss un Mikelandželo, Militārais uzdevums, Dubults neplīst. Vissarežģītākais no uzdevumiem bija Militārais, jo tajā dalībniekiem bija nepieciešamas īpašas iemaņas A4 papīra nogādāšanā līdz gala punktam gan atmuguriski, gan arī slīdot pa zemi. Visām komandām bija jāveic uzdevumi ar basketbola, florbola, volejbola, badmintona elementiem, jānes uz rokām dārgās dāmas, kā arī jānobildē selfijs ar Anatoliju Kreipānu.

Spraigā cīņā par uzvarētājiem kļuva Kapital&Region komanda, kas par diviem punktiem apsteidza Latgales laiku. Kā izrādījās izšķirošās bija pēdējās divas stafetes, kurās nedaudz pārāki bija Kapital&Region pārstāvji. Ļoti spraiga izvērtās cīņa par trešo vietu, kuru izrāva Grani.lv/Sei4as apvienotā komanda. Par diviem punktiem atpalika Dautkom TV, bet vēl par punktu atpalika avīze Nash Gorod un portāls Nash Gorod.

Pēc sacensību noslēguma visas komandas ar kausiem un medaļām apbalvoja Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Mihails Jenbajevs.




Atpakaļ