Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-04-2015

Daugavpilī sākas 5. Eiropas Shotokan karatē čempionāts


Sacensību priekšvakarā organizatorus- Starptautiskās karatē federācijas delegāciju uzņēma Daugavpils Domē. Ar ciemiņiem tikās Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis.

Viesiem tika demonstrēta prezentācija par pilsētu. Jānis Dukšinskis pastāstīja par cīņas sporta veidiem un sporta tradīcijām pilsētā. Priecē arī karatē sasniegumi. Dukšinska kungs informēja  par Daugavpils pieredzi arī citu starptautisku sporta pasākumu rīkošanā.

Starptautiskās karatē federācijas vadība skaidroja, kāpēc izvēlēta Daugavpils. Tas ir pateicoties cilvēkiem- karatē sporta veida entuziastiem, kas darbojas Daugavpilī. Bez tam, Daugavpils spēj izpildīt visas prasības, kas saistītas ar tāda līmeņa sacensību rīkošanu.

Jānis Dukšinskis novēlēja cīņas sparu, panākumus un jaukus iespaidus Daugavpilī.

Eiropas Shotokan karatē čempionāts Daugavpilī norisinās pirmo reizi un tās kļūs par vienām no visu laiku vērienīgākajām sporta sacensībām pilsētā. Tiek plānots, ka tajās piedalīsies vairāk nekā 900 karatistu no 29 valstīm. Divu dienu laikā par uzvarām kata, kumite, komandu kata un kumite sacensībās cīnīsies visdažādāko vecuma grupu pārstāvji. Jaunākajās grupās dalībnieku vecums sasniegs astoņus gadus, bet vecākajiem dalībniekiem būs 55 gadi. Vienlaicīgi šis Eiropas čempionāts būs arī 5. SKDUN Eiropas kauss, kas atšķirās no Eiropas čempionāta ar sportistu meistarības līmeni.

18. aprīlī Daugavpils Olimpiskajā centrā no plkst. 9.00 sāksies  V SKDUN Eiropas Shotokan karatē  čempionāts un V SKDUN Kohai Eiropas kauss, čempionāta svinīgā atklāšana plkst. 14.00.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ