Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-04-2015

Džudo jaunumi


11. aprīlī Sambo un džudo centrs „Singitaj” piedalījās 20. starptautiskajā turnīrā Igaunijas pilsētā Viru, kurā piedalījās cīkstoņi no Somijas, Krievijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas.

Latvijas sportistiem šis bija svarīgs turnīrs, jo tajā tika iegūti punkti reitinga ieskaitē tikšanai izlases sastāvā. Svara kategorijā līdz 57 kilogramiem Jūlija Stankeviča pārliecinoši uzvarēja Somijas sportisti, tad arī Rīgas pārstāvi, bet finālā piekāpās jelgavniecei. Darja Kitele cieta zaudējumus divās cīņās un palika bez godalgas.

Līdzīgs liktenis piemeklēja arī Antonu Semjonovu ar Dmitriju Starinski – abi palika bez uzvarām.

11. aprīlī Rēzeknē notika cits starptautisks turnīrs ar Baltkrievijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas sportistu līdzdalību. Pie godalgām tika Ksenija Bališeva un Darja Lizunova, bet soli no godalgām palika Maksims Jarinovskis, Linda Ablazeviča, Evita Purcena.

4. un 5. aprīlī Tverā norisinājās Eiropas kauss džudo, kurā piedalījās 320 sportisti no 20 valstīm. Pie iespējas startēt šajās prestižajās sacensībās tika Kitele un Stankeviča. Kitelei neveiksmīgs izrādījās pats cīņas sākums un zaudēto atgūt vairs neizdevās, savukārt Stankeviča cīņas gaitā nenoturēja pārsvaru. Abas meitenes cieta zaudējumus, bet jau pēc sacensibām palika Tverā uz treniņnometni, kur varēja sparingot ar spēcīgām konkurentēm, kas noteikti dos rezultātu nākotnē.

Klubs izsaka pateicību par morālo un finansiālo atbalstu Daugavpils Sporta pārvaldei un audzēkņu vecākiem.




Atpakaļ