Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-04-2015

U14 hokejisti fantastiskā spēlē nodrošina bronzas godalgas


Latvijas Jaunatnes hokeja čempionāta izšķirošajā spēlē par 3. vietu U14 vecuma grupā Daugavpils BJSS saistošā spēle ar 5:3 pārspēja galvenos konkurentus AKO, nodrošinot sev bronzas godalgas.

Spēlē pret AKO daugavpiliešiem bija obligāti nepieciešama uzvara, tādēļ komandai nebija kur atkāpties. Tribīnēs valdīja lieliska atmosfēra, jo komanda tika vētraini atbalstīta. Tas deva savu rezultātu. Pirmajā periodā Artjoms Tretjakovs un Aleksejs Kuzņecovs panāca 2:0, bet 22. minūtē pēc Denisa Orlova precīzā metiena jau 3:0!

Viesi nepadevās un 34. minūtē atguva vienus vārtus, bet 52. minūtē jau 3:3, kas viņus pilnībā apmierināja. Nervozā galotnē 57. minūtē Rolands Aleidzāns vēlreiz izvirzīja vadībā Daugavpili, bet 15 sekundes pirms finālsirēnas ripu jau tukšos vārtos ieraidīja Maksims Galilejevs, nodrošinot skaistu panākumu ar 5:3.

Bronzas godalgas mūsu komandai tiks pasniegtas Rīgā kādā no Latvijas izlases pārbaudes spēlēm, tādējādi mūsu puišiem būs iespēja klātienē vērot arī Latvijas lielās izlases spēli! Apsveicam ar lielisko panākumu mūsu treneru duetu Juriju Agureikinu un Igoru Martjušovu!




Atpakaļ