Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-04-2015

Volejbolisti iegūst Latvijas čempionāta bronzas godalgas


Daugavpils Universitātes volejbolisti pēc četru gadu pārtraukuma atkal izcīnījuši Schenker Latvijas volejbola čempionāta bronzas godalgas! Bronzas sērijā tika pārspēta „Ozolnieki/Poliurs” komanda.

DU volejbolisti šajā sezonā izcēlās ar nestabilu sniegumu, brīžiem demonstrējot izcilu sniegumu (viesos pat uzvarēta Latvijas čempione „RTU/Robežsardze”), bet atsevišķās spēlēs tika zaudēts krietni vājākām komandām. Šī iemesla dēļ neizdevās tikt Schenker līgas izslēgšanas spēlēs, toties tas ar uzviju tika kompensēts Latvijas čempionāta bronzas sērijā.

Bronzas sērija ritēja līdz kādas komandas divām uzvarām. Viesos daugavpilieši ļoti smagā spēlē pārspēja pretinieku ar 3:2 un ar šādu pašu rezultātu noslēdzās arī otrā spēle Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Daugavpils zaudēja pirmajā un trešajā setā, toties visnotaļ pārliecinoši kontrolēja notikumus ceturtajā un piektajā setā, godam nopelnot Latvijas čempionāta bronzas godalgas!

Sestdienas spēlē rezultatīvākais mūsu komandā bija Aleksandrs Samuilovs, kura kontā 23 punkti. 21 punktu guva Vitālijs Cinne, 16 – Toms Švāns, 14 – Ēriks Voroņko.

Pēc spēles noslēguma DU volejbolisti no Daugavpils domes priekšsēdētāja 1. vietnieka Jāņa Dukšinska rokām saņēma trešās vietas ieguvēju kausu! Par Latvijas čempioniem kļuva „RTU/Robežsardze” spēlētāji.




Atpakaļ