Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-04-2015

DU pirmo reizi kvalificējas „Final Four”!


Daugavpils Universitātes basketbolistes pirmo reizi kvalificējušās Jaunās Sieviešu basketbola līgas finālturnīram jeb „Final Four”. Kārtējā spēlē pārliecinoši izdevās uzvarēt Saldus vienību.

Veiksmīgi aizvadītais pamatturnīrs deva iespēju jau otrdien oficiāli nodrošināt dalību izslēgšanas spēlēs. Pretiniekos bija Saldus komanda ar ambiciozo treneri Pēteri Višņēvicu. Lai kā centās viešņas, lielu izredžu pret mūsu komandu viņām nebija. Spēles pirmajā puslaikā pārsvars sasniedza deviņus punktus, bet trešajā ceturtdaļā tika veikts izšķirošais izrāviens – 22:2.

Pēdējā ceturksnī pārsvars tika vēl nedaudz palielināts un beigās droša uzvara ar 69:37. Jāizceļ, ka mūsu komanda izcili meta soda metienus, iemetot visus astoņus. Par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Santa Baltace, kuras rēķinā 18 punkti. Vairāk par desmit punktiem vēl iemeta arī Olga Lakomko (11), bet pie vismaz diviem punktiem tika vēl astoņas spēlētājas.

Pēdējo pamatturnīra spēli DU aizvadīs 9. aprīlī 17:00 mājās pret Ogri, bet jau 11. aprīlī aizvadīs „Final Four” pusfināla spēli Rīgā pret Ventspili. 12. aprīlī atkarībā no rezultāta pusfinālā tiks spēlēts par 1. vai par 3. vietu. Sešu dienu laikā komandai paredzētas četras spēles JSBL, kā arī spēle Latvijas Jaunatnes basketbola līgā...

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ