Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-04-2015

BFC „Daugavpils” zaudē otrajā pusfinālā


Latvijas Telpu futbola Virslīgas otrajā pusfināla sērijas spēlē BFC "Daugavpils" savā laukumā nespēja uzvarēt VTO Ventspils.

 

Pēc pārliecinošas uzvaras izbraukumā ar 7:2 skatītāji cerēja, ka kaut ko līdzīgu izdosies atkārtot arī savā laukumā. Aizpildītās Daugavpils Olimpiskā centra tribīnes jau pašā spēles sākumā varēja uzgavilēt, kad pēc labas izspēles vārtus guva Deniss Komarovs. Vieglais sākums komandu nomierināja un pēc stūra sitiena izpildes viesi panāca izlīdzinājumu. Jau pēc brīža kuriozā veidā ventspilnieki pirmo reizi izvirzījās arī vadībā, bet pirmā puslaika galavārds piederēja mums. Vārtus skaistā stilā guva Vladimirs Volkovs!

 

Otrā puslaika ievadā notika vērā ņemams pavērsiens, kas šķietami izšķirs spēles iznākumu, jo savainojumu guva ventspilnieku vārtsargs, bet otra rezervista viesiem nebija. Likās, ka uzvara neizpaliks, bet Ventspils ātri vien atveldzēja mūsējos. Īsā laikā Ventspils guva divus vārtus pēc kārtas, panākot 4:2. Spēlējot gudri un pacietīgi, Daugavpils spēja izraut neizšķirtu (divi vārti Ņikitam Kaļiņinam), taču jau pēc pāris sekundēm atkal vārti VTO un 4:5! Iekrītot aizsardzībā, jau 4:6 un spēles liktenis bija izšķirts. Visi komandas centieni gūt vismaz piektos vārtus bija nesekmīgi, bet ventspilnieki neizmantoja labas iespējas vēl vairāk palielināt pārsvaru.

Nākamā spēle šajā sērijā notiks 11. aprīlī Daugavpils Olimpiskajā centrā plkst. 13:00.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ