Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-03-2015

Kurkina kļūst par Latvijas čempioni šaušanā


27. un 28. martā Tukumā un Dobelē norisinājās Latvijas čempionāts ložu šaušanā vidējā grupā (1999.-2003. dzimšanas gads), kurā Daugavpils šāvēja Valērija Kurkina ieņēma pirmo vietu.

Šaušanā ar pneimatisko pistoli no 10 metru attāluma Valērija Kurkina meiteņu konkurencē ieņēma pirmo vietu. Trešā vieta un bronzas medaļa Diānai Beikulei, bet Lolita Oboleviča ieņēma sesto vietu. Komandu ieskaitē Daugavpilij pirmā vieta.

Jauniešiem šajā vingrinājumā Germans Blūms uzrādīja septīto rezultātu, bet devītajā vietā Deniss Kudrjašovs. Komandu vērtējumā mūsu puišiem 2. vieta.

Individuālajos vingrinājumos Germans Blūms olimpiskajā 50 metru šaušanā ar mazkalibra pistoli uzrādīja trešo labāko rezultātu. Šaušanā ar mazkalibra pistoli no 25 metriem Beikulei ceturtā vieta, Kurkinai – piektā, Obolevičai – sestā. Visu goda pjedestālu aizņēma Dobeles dāmas.

Noteikti jāizceļ arī tas, ka mūsu šāvēju treneris Dmitrijs Vasiļjevs saņēmis starptautiskās kategorijas licenci tiesāšanai Eiropas un pasaules mēroga sacensībās. Latvijā šāda licence ir vēl tikai vienam tiesnesim.




Atpakaļ