Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-03-2015

Nedēļas nogalē svarīgas spēles basketbolā, hokejā, futbolā!


Šajā nedēļas nogalē skatītājiem būs iespēja apmeklēt daudz interesantu sporta pasākumu. Svarīgas spēles aizvadīs futbolisti, basketbolisti un hokejisti.

Jaunajā Sieviešu basketbola līgā Daugavpils Universitātes basketbolistes turpina cīņu par iekļūšanu „Final Four”. Sestdien meitenes plkst. 12:00 tiksies ar „Rīga-TTP2”, bet svētdien spēle ar vienu no specīgākajām komandām līgā „Ventspils”. Šīs spēles sākums 15:00.

Smscredit.lv Latvijas futbola Virslīgā otro spēli aizvadīs BFC „Daugavpils”, kas stadionā „Celtnieks” uzņems FS „Metta/LU”. Šajā spēlē daugavpiliešiem ir nepieciešama uzvara, kas ļautu tikt pie pirmajiem punktiem sezonā. Spēles sākums sestdien plkst. 15:00.

Sestdien Latvijas 1. līgā spēli aizvadīs „Daugavpils/LDZ Cargo”, kas tiksies ar „Prizma-Pārdaugava”. Šīs spēles sākums Daugavpils Ledus hallē 16:45.

Svētdien trešo Latvijas Telpu futbola čempionāta ceturtdaļfināla spēli aizvadīs BFC „Daugavpils”, kas tiksies ar „Raita-New Project/O”. Šī spēle notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā plkst. 14:00.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ