Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-09-2011

„Ditton-Daugava” triumfē Daugavpils čempionātā


„Ditton-Daugava” futbolisti nodrošinājuši sev pilsētas čempionu godu, pateicoties uzvarai pēdējās kārtas spēlē pār „PSK” – 4:0. Pārējie medaļnieki noskaidrosies ceturtdien.

 

14. kārtas spēles tika aizvadītas otrdien „Esplanādes” stadionā. Lietains laiks neaizkavēja spēlētājus no nodoma doties uz laukuma. Lai arī pirmais mačs tika aizvadīts starp „Norteks” un „Ilūkstes” komandām (spēle noslēdzās ar rezultātu 0:0), galvenā uzmanība tika pievērsta otrajai cīņai starp „Ditton-Daugavu” un „PSK”.

 

Uzvaram „Daugavai” garantētu pirmo vietu. Visus punktus uz „i” topošajiem čempioniem izdevās salikt jau pirmajā spēles pusē, kad tika gūti trīs bezatbildes vārti. Vēl vieni tika pievienoti otrajā mača pusē, kā rezultātā beigās pārliecinoša uzvara ar 4:0. Pirms ceturtdien gaidāmajām pēdējām divās spēlēm „Ditton-Daugava” kļuvusi neaizsniedzama savām konkurentēm, nodrošinot čempionu titulu.

 

14 kārtās čempioni iekrāja 33 punktus, bet tuvākie sekotāji „Vikingi” un „LDZ Cargo” (28 un 29 punkti) savā starpā noskaidros otrās vietas ieguvēju. Šī spēle ceturtdien plkst. 18:30.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ