Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-03-2015

Daugavpils Kauss 2015


14. un 15. martā Daugavpilī norisinājās kārtējais starptautiskais turnīrs olimpiskajā taekvondo "Daugavpils kauss", kas pulcēja vairāk nekā 250 dalībniekus no Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Somijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Turkmēnijas. Sacensības noritēja trijās vecuma kategorijās: bērni (7-10 gadi), kadeti (11-13 gadi) un juniori (15-17 gadi).
Sacensības "Daugavpils kauss" Daugavpilī  bija pirmais posms no trim Baltijas kausa posmiem. Nākamie posmi noritēs Liepājā maijā  un Rīgā septembrī. Tas ir nozīmīgs notikums taekvondo dzīvē Latvijā un lieliska iespēja mūsu sportistiem un treneriem parādīt sevi, kā arī mācīties no ārvalstu dalībniekiem.

Gribētos atzīmēt, ka svarīgākais notikums Latvijas sporta dzīvē būs  Eiropas čempionāts olimpiskajā taekvondo  junioriem 2015.gada oktobrī. No mūsu pilsētas trīs kluba „Jitae” sportisti kandidē pārstāvēt mūsu valsti šajās  sacensībās.

Mūsu pilsētu „Daugavpils kauss” sacensībās pārstāvēja kluba „Jitae” komanda , vecākā trenera Borisa Ivanova vadībā.
Mūsu sportisti, izcīnot 18 medaļas, apliecināja savu cienīgu līmeni.

Pirmajā dienā sportisti piedalījās sacensībās bērnu un kadetu vecuma kategorijās un rezultātā 12 medaļas: 3 zelta, 2 sudraba un 7 bronzas godalgas.

Par čempioniem un laureātiem kļuva:
1.vieta
Bogdanovs Dzintars
Ulme Deina
Pavļukovs Kirills

2.vieta
Šakeļs Valentīns
Fomins Andris

3.vieta
Bogdanovs Juris
Pavļukova Jūlija

Jefimova Nadežda
Konopeckis Kevins
Stepanovs Vladislavs
Ugarenko Daniels
Pozņaks Gļebs

Otrajā sacensību dienā sadalījās medaļu komplekti junioru grupās. Mūsu komandas sasniegums - 6 no 7 medaļām. Lielisks rezultāts.

Par čempioniem un laureātiem kļuva:
1.vieta
Ivanovs Kirils
Habarovs Maksims

2.vieta
Paladijs Ernests

3.vieta
Soboļeva Viktorija
Lapkovskis Andrejs
Čemis Iļja

Saskaņā ar Latvijas federācijas publicētiem rezultātiem par pagājušā gada turnīra vērtīgāko sportistu kadetu vidū kļuva Kirils Ivanovs.

Apsveicam visus kluba „Jitae” sportistus un trenerus!

Vairāk informācijas: www.jitae.lv




Atpakaļ