Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-03-2015

2015. gada 14. un 15. martā Daugavpils Olimpiskajā centrā (Stadiona ielā 1) norisināsies starptautiskais WTF taekvondo turnīrs "Daugavpils kauss"


"Daugavpils kauss" ir ikgadējā "Baltijas Olimpiskā kausa" pirmais posms. Šis turnīrs ir viens no nozīmīgākajiem sporta notikumiem Daugavpilī. Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 300 jaunieši, kuri kopā pārstāvēs 7 Eiropas un Āzijas valstis. Turnīru rīko Latvijas Taekvondo federācija. Šogad turnīrs turpināsies divas dienas.

- "Katru gadu aizvien vairāk sportistu brauc uz mūsu sacensībām, līdz ar to mēs nevaram paspēt vienā dienā, tāpēc veicam turnīru pēc divu dienu formulas. " - saka Hermanis Močaļins LTKF prezidents.

14. martā par zeltu cīnīsies bērni un kadeti, bet svētdien, 15 .martā - juniori. "Daugavpils kauss" jau ir kļuvis par ikgadēju turnīru un ir atzīmēts kā "Labākais sporta notikums 2014 .gadā Daugavpilī". Labākie 2014. gada sportisti un komandas šī kausa kopvērtējumā tiks apbalvoti turnīra beigās.

Sacensību sākums 14. martā plkst. 11:00. bet atklāšanas ceremonija notiks plkst. 14:00. Organizatori izsaka pateicību Daugavpils pilsētas domei, Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldei un Olimpiskā centra vadībai par palīdzību turnīra organizēšanā.

Latvijas taekvondo federācija aicina visus apmeklēt taekvondo sacensības. Ieeja bez maksas.




Atpakaļ