Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-03-2015

Sieviešu hokeja spēlē uzvar „Ice Girls”


Svētdien jau tradicionāli tika aizvadīta 8. martam veltītā sieviešu hokeja spēle, kurā uzvaru ar 5:3 izcīnīja „Ice Girls” komanda. Uzvarētājām trīs vārtus iemeta Žaneta Katakina.

Iepriekšējos gados bijām pieraduši, ka sieviešu hokeja spēlē savā starpā spēlē Daugavpils meitenes un spēlētājas no tuvākās apkārtnes, bet šoreiz katrā no komandām bija pa vienai maiņai no Rīgas. Tas nepārprotami pacēla spēles kvalitāti, taču arī Daugavpils meitenes ar katru gadu spēlē arvien labāk un tieši daugavpilietes arī izšķīra spēles uzvarētāja likteni.

Pirmie spēles vārti tika gūti jau 2. minūtes sākumā, kad ar precīzu metienu izcēlās „Lāči” spēlētāja Baiba Dzene. Drīzumā savus pirmos vārtus guva arī „Ice Girls”, izlīdzinot rezultātu. Pēc nospēlētām tieši 25 minūtēm Ināra Zvīdre panāca 2:1 „Lāču” labā, pēc tam arī 3:1, tomēr šo pārsvaru noturēt neizdevās. Pēdējā trešdaļā „Ice Girls” guva četrus vārtus, izraujot skaistu uzvaru ar 5:3. Visus pēdējos trīs vārtus guva Žaneta Katakina!

Vērts pieminēt, ka „Lāčiem” bija vairākas iespējas gūt vārtus ar soda metienu palīdzību, taču visi mēģinājumi izrādījās nesekmīgi.

Visas meitenes par dalību spēlē saņēma piemiņas balvas, bet uzvarētājas tika pie ceļojošā uzvarētāju kausa!

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ