Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-03-2015

Latvijas čempionātā boksā Daugavpilij 13 godalgas


Trīs dienas Daugavpils BJSS lielajā zālē norisinājās Latvijas čempionāts boksā pieaugušajiem, kurā Daugavpils pilsēta ieguva 13 godalgas, divas no tām zelta vērtē.

Daugavpilī Latvijas čempionāts boksā pieaugušajiem norisinājās jau otro gadu pēc kārtas. Vienlaicīgi ar šīm sacensībām norisinājās arī Daugavpils atklātās meistarsacīkstes jauniešiem, tādējādi kopumā sacensībās piedalījās ap 190 sportistiem.

Konkurenci Daugavpilij sastādīja bokseri no Rīgas, Jelgavas, Jūrmalas, Olaines, Ventspils un Liepājas. Sacensības atklāja Daugavpils domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis, kā arī Latvijas Boksa federācijas prezidents Nils Žuravļovs.

Par valsts čempioniem no Daugavpils kļuva Evanders Servuts, kurš tādā veidā kļuva par visu laiku jaunāko valsts čempionu supersmagajā svarā. Svara kategorijā līdz 56 kilogramiem nepārspēts bija Edgars Koržeņevskis. Viņš finālā uzvarēja deviņus gadus vecāko pretinieku no Rīgas.

Sudraba godalgas izcīnīja Dmitrijs Zaharovs un Ritvars Šuļga, bet bronza tika Iļjam Šmakovam, Viktoram Potapovam, Vladislavam Puškeļam, Mihailam Baltinam, Kirilam Vasiļjevam, Konstantīnam Ivaškevičam, Iļjam Kudrjavcevam, Dmitrijam Fedotovam, Aleksandram Lipovkam.

Komandu vērtējumā uzvarēja Rīga, aiz sevis atstājot Daugavpili un Olaini. Klubu vērtējumā pirmā vieta Daugavpils klubam „Lokomotīve”! No 10. līdz 15. martam Evanders Servuts un Ritvars Šuļga Latvijas izlases sastāvā startēs turnīrā Viļņā.

Latvijas čempionātu boksā atbalstīja Latvijas Boksa Federācija, Daugavpils Sporta pārvalde, boksa klubs „Lokomotīve”, „Latgales Optima”, „Intergaz”, „Klondaika”, „Apsardzes Serviss”, „Info dispečers”, „Dautkom”.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ