Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-03-2015

Vasiļjevs uzstāda personisko rekordu un ieņem 7. vietu pasaulē


Daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs Tallinā notikušajā pasaules junioru čempionātā daiļslidošanā ieņēmis septīto vietu, par vienu pozīciju uzlabojot savu iepriekšējā gada sasniegumu.

Vasiļjevs 2014. gadā debitēja pasaules junioru čempionātā, pārsteidzot daudzus ar savu lielisko sniegumu. Neskatoties uz to, ka Vasiļjevs bija viens no jaunākajiem sacensību dalībniekiem, viņam izdevās iegūt augsto astoto vietu.

Uz Tallinu Deniss devās kā viens no iespējamajiem pārsteiguma autoriem. Pirmajā sacensību dienā īsajā programmā Vasiļjevs ar lielisku slidojumu un 69,95 punktiem ieņēma astoto vietu. Otrajā dienā viņš izcili veica arī izvēles programmu, kas viņam summā deva 202,73 punktus, kas ir jauns sportista rekords! Vasiļjevs pirmo reizi pārsniedza 200 punktu robežu, kas viņam deva septīto vietu!

Vērts pieminēt, ka 200 punktu robežu kopumā pārsniedza 11 slidotāji, bet par uzvarētāju ar 232,54 punktiem kļuva japānis Šoma Uno. Vēl priekšā Denisam bija viens amerikānis, divi krievi, ķīnietis un vēl viens japānis.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ