Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-02-2015

Šāvēji sacentās valsts čempionātā lietišķajā šaušanā


No 20. līdz 21. februārim Rīgā norisinājās Latvijas ziemas čempionāts lietišķajā šaušanā, uz kuru devās arī Daugavpils pilsētas komanda, mājās atgriežoties ar godalgām.

Kopumā sacensībās cīnījās deviņas komandas. Šaušanā ar dienesta pistoli no 25 metriem apaļajā mērķī Daugavpils ieņēma pirmo vietu! Individiuāli vislabāk nostartēja Rihards Ģerts (2. vieta), bet vēl komandā bija Andris Vagalis (7. vieta), Eduards Puzo (8. vieta) un Arta Vagale (4. vieta starp sievietēm).

Ātršaušanā ar mazkalibra pistoli komandai otrā vieta, bet individuāli labākais bija Dmitrijs Vasiļjevs ar ceturto rezultātu. Juris Ancāns bija piektais, bet Sergejs Sņežkovs – sestais. Meiteņu konkurencē Arta Vagale bija trešā.

Ātršaušanā ar kaujas ieroci komandai vēl viena otrā vieta. Anete Vagale starp dāmām bija septītā, bet Rihards Ģerts starp kungiem bija piektais. Labāko sešinieku noslēdza Puzo, bet Ancāns bija pirmais aiz desmitnieka.

Lielajā kopvērtējumā Daugavpils komanda ieņēma trešo vietu. Vērts pieminēt, ka šajos pašos datumos Tukumā norisinājās junioru čempionāts, kurā Diāna Beikule ieņēma trešo vietu, savukārt Jevgeņija Goršalatova marta pirmajā nedēļā piedalīsies Eiropas čempionātā šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem. Čempionāts norisināsies Nīderlandē.

 

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ