Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-02-2015

Daugavpils vieglatlētiem trīs zelta godalgas


Kuldīgā nedēļas nogalē norisinājās 45. Latvijas ziemas čempionāts vieglatlētikā pieaugušajiem. No Daugavpils sportistiem īpaši jāizceļ Dmitrijs Jurkevičs, kurš ieguva divas zelta medaļas.

Dmitrijs Jurkevičs Kuldīgā centās izpildīt Eiropas čempionāta normatīvu, tomēr viņam tas neizdevās. 1500 metru distancē Jurkevičs uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši, tuvāko sekotāju apsteidzot par deviņām sekundēm! Uzvarētāja laiks 3:47,13 minūtes.

800 metros Jurkevičs sacentās ar savu tiešo konkurentu Renāru Stepiņu, kurš jau ir izpildījis Eiropas čempionāta normatīvu. Klātienes cīņā Jurkevičs bija stipri labāks, uzvarot ar laiku 1:50 minūtes. Stepiņš no viņa atpalika vairāk par sekundi.

Īpaši jāizceļ arī Ignats Belogrudovs, kurš 200 metru distancē ar laiku 23,22 sekundes ieņēma trešo vietu un izcīnīja bronzas godalgu.

Divas medaļas šajā čempionātā izcīnīja Valērija Linkeviča. 1500 metru distancē viņa ieņēma trešo vietu (4:43,15 minūtes), bet 800 metru distancē viņai konkurentes neatradās – 2:17,31 minūtes un pirmā vieta.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ