Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-02-2015

BFC „Daugavpils” Ziemas kausā spēlēs par trešo vietu, „Daugava” Virslīgā nespēlēs


Vakar Rīgā norisinājās Ziemas kausa izcīņas A apakšgrupas pēdējā spēle, kurā BFC „Daugavpils” ar 3:2 pārspēja „Mettu/LU”, bet dienas otrajā pusē notika jaunās Virslīgas sezonas kalendāra sastādīšanas sapulce.

BFC „Daugavpils” Ziemas kausa izcīņas turnīru sāka ar zaudējumu „Ventspilij” (0:2), kā arī „Skonto” (0:6). Turpinājumā negaidīti ar 2:0 tika pārspēta pagājušā gada bronzas medaļniece „Jelgava”, bet pirmdien ar 3:2 „Metta/LU”. Interesanti, ka spēles pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 2:0 rīdzinieku labā, tomēr BFC spēja nolauzt pretinieku un izcīnīt uzvaru.

Nākamajā trešdienā Daugavpils aizvadīs spēli par trešo vietu ar B apakšgrupas otrās vietas ieguvēju. Visticamāk, tā būs Liepāja vai Jelgava.

16. februārī tika sastādīts arī jaunais Virslīgas sezonas kalendārs. Šogad turnīrā piedalīsies tikai astoņas komandas, kuras aizvadīs četru apļu turnīru. Daugavpili pārstāvēs BFC „Daugavpils”, bet Daugavpils „Daugava” nesaņēma licenci dalībai turnīrā.

BFC „Daugavpils” sezonas pirmo spēli aizvadīs 14. martā stadionā „Celtnieks” pret „Jelgavu”. Otrajā kārtā 21. martā BFC šajā pašā stadionā uzņems „Mettu/LU”. Abas spēles sāksies plkst. 15:00.




Atpakaļ