Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-02-2015

Volejbolistu liktenis izšķirsies pēdējā spēlē


Straujiem soļiem noslēgumam tuvojas Schenker volejbola  līgas pamatturnīrs. Daugavpils Universitātes spēlētāju liktenis izšķirsies pēdējā kārtā šajā nedēļas nogalē.

DU volejbolisti sestdien un svētdien aizvadīja spēles Igaunijā, kur ieguva trīs no sešiem maksimāli iegūstamajiem punktiem. Pirmajā no spēlēm pretī stājās viena no līgas spēcīgākajām komandām „Parnu”. Izrādīt nopietnu pretspēku pretiniekam neizdevās, tādēļ nācās samierināties ar zaudējumu trīs setos – 16:25, 21:25, 16:25. Ar 12 punktiem rezultatīvākā spēlētāja statusā Aleksandrs Samuilovs.

Daudz labāk tika aizvadīta spēle pret citu Igaunijas vienību „Jarvamaa”. Daugavpilieši izcili aizvadīja pirmos divus setus (25:12, 25:13), nedaudz atslābinājās trešajā (19:25), bet par to reabilitējās ceturtajā – 25:19. Izcilu spēli uzbrukumā aizvadīja Vitālijs Cinne, kura rēķinā 20 punkti.

Šī uzvara ļāvusi saglabāt izredzes uz tikšanu labāko astotniekā. Šobrīd DU no Rakveres šķir divi punkti. Pēdējā kārtā DU tiksies ar RTU/Robežsardzi. Uzvaras gadījumā DU apsteigs igauņus un būs jācer, ka igauņiem neizdosies iegūt punktus kādā no savām pēdējām divām spēlēm.

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ