Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-02-2015

Vieglatlēti ar godalgām Rīgas čempionātā


Nedēļas nogalē Rīgā norisinājās atklātais čempionāts vieglatlētikā pieaugušajiem un Latvijas čempionāts U16 vecuma grupā. Daugavpils vieglatlēti tika pie godalgām abās minētajās sacensībās.

Rīgas čempionātā pieaugušajiem vislabāk no mūsu pilsētas sportistiem nostartēja Aleksandra Koblence, kura tika pie godalgām 60 un 200 metru skrējienos. 60 metru priekšskrējienā Koblences laiks bija 7,85 sekundes, bet finālā nedaudz sliktāks – 7,86 sekundes. Tas deva trešo vietu šajās sacensībās. 14. vietu ieņēma Dagnija Ciematniece, bet 19. vietā bija Veronika Baltkaula.

Tāllēkšanas sacensībās Veronika Baltkaula ar rezultātu 5,36 metri ieņēma sesto vietu. 2. sacensību dienā 200 metru skrējienā otro vietu izcīnīja Koblence. Vērs pieminēt, ka priekšskrējienā viņai bija pat labākais laiks (26,12 sekundes), bet finālā ar rezultātu 25,82 sekundes otrā vieta.

Augstlēkšanā trešo vietu ar rezultātu 1,68 metri nodrošināja Ciematniece. Junioru sacensībās pārliecinoša uzvara 60 metru barjerskrējienā Ignatam Belogrudovam, kura laiks finālā bija 8,50 sekundes.

Latvijas ziemas čempionātā U16 vecuma grupā augstlēkšanā par valsts čempionu kļuva Edgards Jurkjans, kura rezultāts bija 1,74 metri. Labāko trijnieku noslēdza Anatolijs Šavecs (1,66 metri).  

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ