Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-02-2015

Sadalītas Daugavpils čempionāta godalgas peldēšanā


Sestdien Daugavpils 16. vidusskolas peldbaseinā norisinājās Daugavpils atklātais čempionāts peldēšanā, kurā piedalījās sportisti no dažādām pilsētām.

200 metru brīvā stila sacensībās vīriešiem par pārliecinošu uzvarētāju kļuva Pāvels Vilcāns, kurš šo distanci veica 2:05,23 minūtēs. Vēl trijniekā tika Jurijs Semjonovs un Valentīns Vlass.

50 metru brīvā stila sacensībās sievietēm uzvarēja Kate Škipare no Jēkabpils, kas apsteidza Karinu Šmeliovu un Janu Bulochovu (abas „Barakuda”). Šajā distancē vīriešiem viss goda pjedestāls Daugavpils sportistiem. Uzvara Maksimam Harlapam, tālāk sekoja Valentīns Vlass un Marks Smirnovs.

200 metru brasā atkal nepārspēts bija Vilcāns (aiz viņa Daniels Narajevs un Andris Putnis), bet 50 metru brasā uzvara tika jēkabpilietei Anastasijai Muraško. 200 metros uz muguras vislabākais rezultāts Harlapam, bet aiz viņa Marks Smirnovs un Jurijs Semjonovs. Meitenēm 50 metros visātrākā bija Valērija Klopova, apsteidzot Annu Samsonovu un Milānu Špiļko.

100 metru tauriņstilā uzvara Narajevam (otrais Ignats Mihailovs, trešais Pāvels Grodzs), bet meitenēm divreiz īsākā distancē uzvarēja Muraško, aiz sevis atstājot Šķipari un Bulochovu.




Atpakaļ