Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-08-2011

Triatlonistiem godalgas Latvijas čempionātā triatlonā


Daugavpils triatlonisti pielikuši punktu vasaras sezonai ar Latvijas čempionāta mačiem, kuri norisinājās Ventspilī. Protams, mūsu pilsētas pārstāvji neiztika bez godalgām.

 

Ventspilī tika sadalītas ne tikai Latvijas atklātā čempionāta godalgas, bet arī Baltijas jūras kausa izcīņas. Dalībnieki sacentās divās distancēs: sprinta (750 metri peldēšana, 20 kilometru riteņbraukšana un 5 km skriešana), kā arī mini sprintā (250 metru peldēšana, 12 km riteņbraukšana un 2,5 km skriešana).

 

Laikapstākļi nebija no vieglajiem, tādēļ arī peldēšana jūrā bija ļoti apgrūtināta. Šī iemesla dēļ nedaudz tika mainīta distance, kā rezultātā peldēšanas vietā sanāca skriešana pa ūdeni.

 

Labākos rezultātus Daugavpils sportisti uzrādīja jauniešu ieskaitē (1986./1987. dzimšanas gads). Uzvaru savā vecuma grupā izcīnīja Raivis Voitāns (otrā vieta minisprinta kopsummā), bet aiz viņa vēl divi daugavpilieši – Artūrs Sprukts un Timurs Mamedovs. Savā vecuma grupā trešais bija Viktors Dupļakins.

 

50+ vecuma grupā nepārspēts Anatolijs Levša, bet Aivars Uzuls bija trešais 40+. Elites grupā sievietēm trešā palika Anita Ļebedeva. Kopumā sacensībām pieteicās 168 sportisti.  

 

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ