Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-01-2015

Uz volejbola sacensību „Lāse 2015” finālturnīru Rīgā dosies PIKC „Daugavpils tehnikums” jaunieši


Š.g. 26.janvārī Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas zālēs notika Daugavpils pilsētas un Ilūkstes novada volejbola atlases sacensības „Lāse 2015” 1995. – 1998.g.dz. jauniešiem.

Daugavpils pilsētu pārstāvēja 7 komandas no Daugavpils 12.vidusskolas, pa 1 komandai no Daugavpils 3.vidusskolas, Daugavpils Valsts ģimnāzijas, Daugavpils 10.vidusskolas, Daugavpils Centra vidusskolas, Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja un PIKC „Daugavpils tehnikums”. Ilūkstes novadu pārstāvēja Bebrenes vispārizglītojošā un profesionālā vidusskola.

Komandas tika sadalītas 3 apakšgrupās, tālāk no katras apakšgrupas uzvarētājs un labākais 2.vietas ieguvējs. Finālturnīrā sacentās Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja, Daugavpils 10.vidusskolas, PIKC „Daugavpils tehnikums” komandas un 3 komandas no Daugavpils 12.vidusskolas.

3.vietu izcīnīja Daugavpils 10.vidusskolas komanda, 2.vietā ierindojās Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja komanda, bet 1.vietu ieguva PIKC „Daugavpils tehnikums” komanda.

Sacensību laureāti tika apbalvoti ar kausiem un diplomiem.

PIKC „Daugavpils tehnikums” jauniešu komanda kā šo atlases sacensību uzvarētāja piedalīsies „Lāse 2015” finālturnīrā Rīgā.

 

Informāciju sagatavoja

Daugavpils pilsētas

sporta skolotāju MA vadītājs

Oskars Laurens

t.65432102




Atpakaļ