Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-01-2015

BFC „Daugavpils” zaudē „Nikaram” un paliek otrajā vietā


BFC „Daugavpils” telpu futbola komanda kārtējā Virslīgas spēlē ar 1:7 piekāpās „Nikaram”, turnīra tabulā saglabājot otro pozīciju. Vienīgos vārtus komandā guva Ņikita Kaļiņins.

Spēle pret „Nikars” no turnīra tabulas viedokļa bija ļoti svarīga, jo abas komandas atradās vadošajās pozīcijās. Pirmajā aplī rīdzinieki sagrāva daugavpiliešus ar 15:1, taču šoreiz spēle bija krietni vien sīvāka. Lai arī jau ceturtajā minūtē viesi atklāja rezultātu, Daugavpils spēlēja godam, vairākkārt izveidojot labus momentus, tomēr kliboja precizitāte.

 

Ja Daugavpils savus momentus izniekoja, „Nikars” uzbrukumā darbojās pārliecinoši. Pēc pirmā puslaika jau 4:0 viņu labā. Pārtraukumā skatītāji tika izklaidēti ar konkursiem, bet pirms paša otrā puslaika sākuma visiem pilsētas iedzīvotājiem par sniegto morālo un finansiālo atbalstu pateicās Līna Jakimoviča, kura pagājušā gada vasarā cieta autoavārijā, kā rezultātā viņai tika amputēta kāja. Skatītāji viņu sagaidīja kājās stāvot.

 

Spēles otrais puslaiks sākās ar aktīvu „Nikara” presingu, kas ļāva viņiem panākt 6:0. Daugavpils turpināja veidot momentus, bet nekādi nespēja gūt vārtus. Nullīti pie gūto vārtu ailes beidzot nomainīja Kaļiņins, kurš bija pirmais pie bumbas pēc nelieka rikošeta – 1:6. Atlikušajā laikā laukumā valdīja diezgan liels haoss un arī tajā labāk jutās viesi – 7:1.

Turnīra tabulā „Nikars” ir pirmajā vietā, bet Daugavpils atrodas drošā otrajā pozīcijā.




Atpakaļ