Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-01-2015

Daugavpils atklātais čempionāts boksā


No 23. līdz 24. janvārim Daugavpils BJSS lielajā zālē norisinājās Daugavpils atklātais čempionāts boksā, kurā piedalījās 110 bokseri no piecām valstīm.

Bokseri sacentās dažādās svara kategorijās četrās vecuma grupās, pie tam ringā devās arī meitenes. Atklāšanas ceremonijā bokserus sveica Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe, Krievijas ģenerālkonsulāta konsuls-padomnieks Vladimirs Ščukins, kā arī Daugavpils BJSS direktors Imants Utināns.

Daugavpils komandai pretī stājās spēcīgi mūsu valsts, kā arī Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Lietuvas bokseri. Komandu ieskaitē Daugavpilij pirmā vieta.

Par sacensību uzvarētājiem no mūsējiem kļuva: Nikita Elksniņš, Ņikita Šmakovs, Edgars Koržeņevskis, Kirils Vasiļjevs, Romualds Gribanovs, Ritvars Šuļga, Ņikita Atrahimovičs, Evanders Servuts, Aleksandra Stehnovska-Slavska, Diāna Matkeviča.

Otrās vietas ieguva Rauļs Konstantinovs, Aleksandrs Rabotjaga, Gļebs Markovs, Aleksandrs Lipovka, Edvīns Kotels.

Īpašo balvu par cīņassparu ieguva Aleksandrs Lipovka. Kā pastāstīja komandas galvenais treneris Vladislavs Sokolovs, priecē tas, ka pilsētā ir jauns rings un plaša zāle šāda līmeņa sacensību aizvadīšanai. Šobrīd norit ļoti nopietns darbs labāko bokseru sagatavošanai, tādēļ šīs bija pirmās sacensības pēc smagajiem treniņiem. Bija redzams, ka viņi ir galvastiesu pārāki par saviem konkurentiem. No labākās puses sevi parādīja arī citi BJSS audzēkņi.

Tagad Latvijas izlases bokseri, tajā skaitā arī daugavpilieši, plāno piedalīties starptautiskās sacensībās Baltkrievijā, bet marta sākumā pie mums norisināsies Latvijas čempionāts pieaugušajiem.




Atpakaļ