Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-01-2015

Mūsējie Tallinā labo divus rekordus


24. janvārī mūsu airētāji sacentās Baltijā vērienīgakajās sacensībās „Alfa 2015”. Sacensības noritēja uz īpašiem airēšanas trenažieriem 1000 metru un 500 metru distancēs.

Visjaunākajā grupā (u15) Jevgeņijs Bobiļevs, izpildot treneru Alekseja Lavrenova un Ludmilas Ivanovas uzdevumu, finālā tika ar piekto rezultātu. Tieši finālā viņš „izlikās” pilnībā un parādīja, uz ko ir spējīgs visā krāšņumā. Pirmā vieta un jauns sacensību rekords – 3:20,8 minūtes.

U17 vecuma grupā Bobiļeva pārinieks Rovoams Gavrilovs ar stabilu rezultātu 3:21,6 ieņēma 13. vietu. Ņemot vērā, ka viņš tikai nesen sācis startēt šajā vecuma grupā, tas ir neslikts rezultāts.

Daugavpils Valsts Tehnikuma meiteņu komanda koledžu konkurencē ieguva augsto otro vietu!

Pieaugušo grupās jauno censoņu uzņemto tempu uzķēra arī mūsu dāmas. Vieglā svara grupas sacensībās abas mūsu dāmas ieņēma pirmās divas vietas! Olga Svirska ar lielisku rezultātu 3:32,9 minūtes (jauns sacensību rekords) kļuva par uzvarētāju, bet Ludmila Ivanova ar laiku 3:38,5 minūtes ieguva otro vietu.

Turnīrs norisinājās jau 22. reizi un airētāju aprindās tam ir ļoti augsts statuss. Par to liecina tas, ka sacensībās startēja arī olimpisko spēļu un pasaules čempionātu laureāti. Mūsu sportistu dalību sacensībās apmaksāja Latgales Airēšanas un tūrisma centrs, kā arī Daugavpils BJSS.

Tagad mūsu airētāji intensīvi gatavosies Eiropas čempionātam, kas notiks Polijā.




Atpakaļ