Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-08-2011

„Daugava” piešķirta tehniskā uzvara


Latvijas Futbola federācijas Disciplinārā komiteja (LFF DK) pieņēmusi lēmumu piešķirt tehnisko uzvaru Daugavpils "Daugavai" (3:0) spēlē pret „Jūrmalu-VV”, kuru bija paredzēts aizvadīt 21. augustā.  

 

21. augustā Jūrmalā „Daugavai” bija jāaizvada spēli ar vienu no vājākajām līgas komandām „Jūrmala-VV”. Dienu pirms gaidāmās cīņas jūrmalnieki griezās LFF ar lūgumu pārcelt spēli, jo komanda nevarēja sapulcināt 11 cilvēku sastāvu savainojumu un veselības problēmu dēļ.

 

Izskatot „Jūrmalas-VV” iesniegtās ārstu izziņas un citus dokumentus, LFF DK nolēma, ka mača rīkotājiem nebija ārkārtas stāvokļa problēmu ar sastāvu, tādējādi tai nebija arī tiesību pārcelt spēli, pie tam LFF reglaments neparedz, ka uz spēli obligāti jāierodas 11 cilvēku sastāvā, jo pietiek arī ar septiņiem futbolistiem.

 

„Daugavai” piešķirta tehniskā uzvara ar 3:0, kas ļāvis turnīra tabulā atgriezties pirmajā pozīcijā. Vēl pavisam nesen daugavpiliešiem pašiem radās problēmas ar LFF, jo tika piešķirts zaudējums par Jurija Kotjukova un Ērika Kokina pieteikšanu spēlei pret „Ventspili” (tā noslēdzās ar 1:1). Abiem futbolistiem nebija tiesību iziet laukumā, tādēļ arī mūsējiem tika piešķirts zaudējums ar 0:3.

 

Nākamā spēle „Daugavai” savā laukumā plkst. 18:00 pret „Skonto”.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ