Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-01-2015

Daugavpils Volejbola skola otrā Latvijā!


Latvijas Volejbola federācija tradicionāli pēc katras sezonas beigām nosaka labāko volejbola skolu un jauniešu treneri valstī. Šogad īpaši tika izcelta mūsu pilsētas volejbola skola.

Šajā konkursā Daugavpils BJSS startēja kopā ar 26 citām sporta skolām un organizācijām. Pirmo vietu ieguva Rīgas Volejbola skola, bet Daugavpils BJSS ieņēma otro vietu. Labāko trijnieku noslēdza Kuldīgas Novada skola.

Sporta skolas tika vērtētas pēc 15 dažādiem kritērijiem, no kuriem galvenā nozīme bija jaunatnes komandu panākumiem Latvijas čempionātā un kausa izcīņā, izlases dalībnieku skaitam, darbam vasaras treniņnometnēs, kā arī dažādu starptautisku sacensību organizēšanai un dalībai tajās. Šogad Daugavpils pavisam nedaudz atpalika no Rīgas, kas ļauj optimistiski raudzīties uz šī sporta veida nākotni Daugavpilī.

Vēl vairāk kritēriju labāko noteikšanā ir jaunatnes volejbola treneriem. Starp laureātiem bija divi mūsu skolas treneri. Dāmu konkurencē otro vietu ieņēma Žanna Zanegina, bet pirmo reizi par labāko puišu treneri tika nosaukts Nikolajs Čemodanovs!

 

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ