Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-01-2015

Sniega dienas pasākumi Daugavpilī


Šā gada janvārī atkal tiks rīkota Pasaules sniega diena, un tai veltītie pasākumi notiks daudzviet Latvijā. Pasaules sniega dienas organizēšana jau kļuvusi par labu tradīciju, un visā pasaulē un arī mūsu valstī tā notiks jau ceturto gadu pēc kārtas. Šai dienai veltītie pasākumi notiks arī Daugavpilī.

Pasaules Sniega diena ir ikgadējs sniega festivāls bērniem, lai tie varētu iepazīt dažādas aktivitātes uz sniega un dažādus ziemas sporta veidus. Šo ideju ir radījusi Starptautiskā Slēpošanas Federācija (FIS), bet Latvijā par Pasaules sniega dienas pasākumu norisi rūpējas Latvijas Slēpošanas Savienība (LSS) sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK). Pasaules Sniega dienas pasākumu rīkošana ir vērsta uz to, lai bērni un viņu vecāki varētu izmēģināt visdažādākās aktivitātes uz sniega, un arī nākotnē turpinātu nodarboties ar ziemas aktivitātēm. 

Šogad Daugavpilī ir paredzētas divas aktīvas „Sniega dienas”. 17. janvārī Daugavpils Sporta pārvalde sadarbībā ar Daugavpils Izglītības pārvaldi aicina skolniekus apmeklēt Daugavpils Ledus halli, kur sportotgribētājiem tiks piedāvāta diskotēka uz ledus un izklaides stafetes. Īpaši ielūgumi tiks izdalīti skolām, bet iespēja tikt uz diskotēku būs arī citiem pilsētas iedzīvotājiem, bet biļešu skaits būs ierobežots – uz katru no seansiem būs iespēja iegādāties tikai 75 biļetes. Seansu laiki plkst. 18:45 un 20:00.

23. decembrī skolēni tiek aicināti izbaudīt ziemas priekus atpūtas bāzē „Egļukalns”. Līdzīgi kā iepriekšējā gadā Daugavpils izglītības iestāžu bērniem tiks piedāvāta iespēja slēpot, iepazīties ar snovbordu, kā arī piedalīties īpaši sagatavotās stafetēs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ