Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-01-2015

Daugavpils piecinieks startēja Granatkina memoriālā Latvijas izlases sastāvā


Pieci Daugavpils futbola skolas audzēkņi Latvijas U18 izlases sastāvā piedalījās Granatkina piemiņas kausa izcīņā futbolā, ieņemot 12. vietu starp 18 izlasēm.

Uz Latvijas izlasi Sanktpēterburgā notiekošajā turnīrā tika paņemti pieci BFC „Daugava/Daugavpils” audzēkņi. Par stabilu pamatsastāva futbolistu kļuva Verners Zalaks, regulāri uz maiņu nāca Daniels Jakovļevs, bet Marks Deružinskis slimības dēļ nevarēja spēlēt tik daudz, cik bija paredzēts. Vēl izlasē tika iesaistīti Iļja Mitrofanovs un Deniss Ivanovs.

Grupu turnīrā Latvija ar 1:2 piekāpās Baltkrievijai, bet otrajā mačā ar 5:0 sagrāva Igauniju, pie tam trīs vārtus guva Zalaks! Turnīrā par 7.-12. vietu Latvija sākumā izrāva varonīgu neizšķirtu pret Bulgāriju (1:1), pēc kā sekoja sāpīgs zaudējums pret Lietuvu – 0:2. Spēlē pret Somiju zaudējums ar 0:1 un noslēgumā 12. vieta.

Drīzumā Krievijā notiks Sadraudzības kausa izcīņa, kurā startēs arī Latvijas U21 izlase. Starp kandidātiem ir trīs Daugavpils futbola skolas audzēkņi – Viktors Litvinskis, Vladislavs Kurakins un Dmitrijs Klimaševičs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ