Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-01-2015

Daugavpils basketbolistes Molten kausa simboliskajās komandās


Nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau tradicionālā „Molten” kausa izcīņa basketbolā U13 un U15 vecuma grupas meitenēm. Daugavpils komandas spēlēja veiksmīgi, pie tam vairākas basketbolistes tika iekļautas simboliskajā izlasē.

Daugavpils U13 vecuma grupas komanda Elites grupā spēlēja A apakšgrupā, kur ieņēma trešo vietu. Ļoti pārliecinoši tika pieveiktas Valmieras un Plunge (Lietuva) komandas, taču tikpat pārliecinoši tika zaudēts Rīga/Rīdzene un Honkas vienībai no Somijas. Spēlē par piekto vietu ar 46:23 mūsu meitenes sagrāva Igaunijas „Audentes”. Daugavpilietēm nedaudz nepaveicās ar grupu, jo B apakšgrupā komandas bija nedaudz vājākas, par ko liecina tas, ka Rīga/Rīdzene un somietes spēlē par vietām savas pretinieces uzvarēja pārliecinoši.

Simboliskajā pieciniekā tika iekļauta Juta Harčenko.

U15 vecuma grupas meitenes bija ļoti tuvu pat zelta medaļām. Savā grupā daugavpilietes viegli tika galā ar Zviedrijas, Lietuvas un Latvijas komandām, bet izšķirošajā spēlē par pirmo vietu tikai ar vienu punktu atzina Rīga/Rīdzene pārakumu – 45:46. Finālā rīdzinieces atzina citas Rīgas komandas Rīga/TTP pārākumu, bet daugavpilietes ar 53:18 sagrāva Klaipēdu.

Simboliskajā turnīra komandā tika iekļauta Viktorija Ivanova.

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ