Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-01-2015

Basketbolistes zaudē svarīgu spēli Ventspilī


Jaunajā Sieviešu basketbola līgā svarīgā spēlē neveiksmi piedzīvoja Daugavpils Universitātes basketbolistes, pasliktinot izredzes uz iekļūšanu Final Four turnīrā.

Daugavpilietes nedēļas nogalē devās izbraukuma tūrē uz Kurzemi. Pirmajā spēlē gaidīja tikšanās ar Saldus komandu, bet svētdien pretī stājās viena no spēcīgākajām komandām Ventspils.

Diemžēl šajās spēlēs komandai nevarēja palīdzēt Tatjana Savicka, kura Latvijas U18 izlases sastāvā piedalījās Baltijas kausa izcīņā, kur saņēma pozitīvu vērtējumu no komandas galvenā trenera Aināra Čukstes.

Savickas prombūtnē DU basketbolistēm izdevās uzvarēt Saldus komandu ar rezultātu 62:46. Izcils sniegums uzbrukumā Santai Baltacei, kura iemeta 26 punktus un izcīnīja 13 bumbas zem groziem. 14 punktus guva Jūlija Vavilova, bet 11 Liza Čumika.

Spēlē pret ventspilniecēm vienu no labākajām spēlēm aizvadīja Adriāna Komule, kura iemeta 18 punktus un pārtvēra četras bumbas. 16 punkti Jūlijai Vavilovai un 14 Baltacei. Diemžēl uzvarai ar to nepietika – 69:82.

Deviņās spēlēs DU ir 6 uzvaras un 3 zaudējumi. Šobrīd tas dod 4. vietu 12 komandu konkurencē, bet ventspilnieces aizvadījušas par spēli mazāk.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ