Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-01-2015

15. Jaungada skrējiens aizvadīts godam!


Jaungada svinību priekšvakarā Vienības laukumā sapulcējās 140 skrējēji, kuri devās tradicionālajā Jaungada skrējiena distancē. Skrējēju vecums nebija ierobežots, tādēļ distancē bija gan divus gadus veca dalībniece, gan 81 gadu vecs sportists.

Šogad Jaungada skrējienā dalībniekiem tika piedāvātas trīs dažādas distances – Izklaides, Pārbaudījuma un Elites. Katrā no tām tika apbalvoti trīs ātrākie kā sieviešu, tā vīriešu konkurencē. Ievērojot tradīciju, visi finišējušie skrējēji saņēma piemiņas nozīmītes, varēja sasildīties ar tējas krūzīti, kā arī iekost pīrādziņus.

Kopumā skrējienam reģistrējās 140 dalībnieki, no kuriem jaunākā bija Domenika Dedele, kura dzimusi 2012. gadā. Vecākais dalībnieks jau ne pirmo gadu pēc kārtas bija Aleksejs Bondarevs, kurš dzimis tālajā 1933. gadā.

Elites grupā par uzvarētāju kļuva Andrejs Blakunovs, kurš par mata tiesu apsteidza Oļegu Andrejevu. Trešajā vietā A;eksandrs Kornijenko. Dāmām šajā grupā pirmajā vietā Valērija Linkeviča, otrais rezultāts Alisei Betijai Kronbergai, bet trijnieku noslēdza Ilona Sazonova.

Pārbaudījuma distancē puišiem pirmo vietu dalīja Andžejs Ļebedevs un Aleksandrs Jurkjans, kuri apsteidza Denisu Stepanovu. Meitenēm labākais laiks Aleksandrai Koblencei, kas bija ātrāka par Stefāniju Šabuņeviču.

Visplašāk pārstāvētā bija Izklaides distance. Tajā startēja 60 dalībnieki. Vislabākais rezultāts meitenēm Marinai Grigorjevai. Otro vietu ieņēma Līga Lauska, bet trešo Līga Kuroša. Puišiem labākais bija Antons Drozdovs, bet otrais Sandis Kornijenko. Trešo vietu izcīnīja draudzīgā BFC „Daugavpils” U11 vecuma grupas puišu komanda ar treneri Jevgeņiju Maksimčuku.

Daugavpils Sporta pārvalde izsaka pateicību par palīdzību sacensību organizēšanā Jaunatnes Departamenta brīvprātīgajiem.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ