Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-12-2014

Jau rīt Jaungada skrējiens!


Jau rīt aicinām visus piedalīties tradicionālajā Jaungada skrējienā, kas jau otro gadu notiks 30. decembrī. Šogad nedaudz tiks mainīta skrējiena trase, tādēļ uzmanīgi izlasiet sacensību aprakstu.

Kā jau ierasti, starts tiks dots Vienības laukumā pie eglītes, taču tiks mainīta finiša vieta. Dalībnieki finišēs Rīgas ielā netālu pie Daugavpils VUGD. Dalībniekiem tiks piedāvātas trīs dažādas distances – Izklaides (1km), Pārbaudījuma (3km) un Elites (5km). 1 kilometrs atbilst vienam aplim apkārt Dubrovina parkam. Skrējiena starts paredzēts plkst. 12:00.

Dalībnieku reģistrācija notiks Latviešu Kultūras centrā (nevis Daugavpils Universitātes sporta kompleksā) no plkst. 10:30 līdz 11:30. Turpat sportisti varēs pārģērbties un atstāt savas mantas.

Visi dalībnieki saņems piemiņas balvas, varēs sasildīties ar tēju un pīrādziņiem, bet ātrākie katrā no distancēm tiks arī pie īpašām balvām. Par jautrību pirms un pēc skrējiena parūpēsies Ziemassvētku vecītis!

Sociālo Lietu pārvalde sadarbībā ar Sarkano Krustu pasākuma laikā vāks līdzekļus ortopēdisko apavu iegādei bērniem ar speciālām vajadzībām. Akcijas mērķis ir ziedojumos savākt nepieciešamos 200 eiro.


Atvadīsimies no 2014. gada sportiskā garā! Tiekamies Vienības laukumā!




Atpakaļ