Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-12-2014

Jaungada skrējiens 30. decembrī!


Tradicionālais Jaungada skrējiens šogad jau otro gadu pēc kārtas tiks aizvadīts 30. decembrī un nedaudz tiks mainīta skrējiena trase.

Starts Jaungada skrējienam, kā ierasti, ieplānots Vienības laukumā pie eglītes, taču šoreiz nedaudz mainīsies skrējiena distance. Dalībniekiem tiks piedāvātas trīs dažādas distances – Izklaides (1km), Pārbaudījuma (3km), Elites (5km). 1 kilometrs atbilst vienam aplim apkārt Dubrovina parkam. Starts skrējienam tiks dots plkst. 12:00.

Salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem mainīta ir distances finiša daļa. Iepriekš finišs bija pie Daugavpils 5. pamatskolas, taču tagad finišs būs Rīgas ielā pie VUGD Daugavpils filiāles. Mainīta arī reģistrācijas vieta skrējienam – dalībnieki tiek aicināti reģistrēties sacensību dienā Latviešu Kultūras centrā līdz plkst. 11:30.

Kā ierasti, visi dalībnieki saņems piemiņas balvas, varēs sasildīties ar tēju un pīrādziņiem, kā arī saņemt citas balvas. Par jautrību pirms un pēc skrējiena parūpēsies ziemassvētku vecītis.

Sociālo Lietu pārvalde sadarbībā ar Sarkano krustu pasākuma laikā vāks ziedojumus ortopēdisko apavu iegādei bērniem ar speciālām vajadzībām. Akcijas mērķis ir savākt nepieciešamos 200 eiro.

Atvadīsimies no 2014. gada sportiskā garā! Tiekamies Vienības laukumā!


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ