Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-08-2011

Sestdienas svētkos daudzi sporta pasākumi


Sestdien parkā pie ledus halles notiks labdarības akcija „Laimīga ģimene”, kuras ietvaros visiem klātesošajiem būs iespējas padarboties sporta pilsētiņā.

 

Jau ne pirmo gadu festivāls „Laimīga ģimene” norisinās mūsu pilsētā. Turpinot tradīciju, pilsētniekiem tiks piedāvātas arī sportiskas aktivitātes. 20. augustā Daugavpils BJSS pārstāvēs septiņi sporta veidi: paukošana, airēšana, grieķu-romiešu cīņa, basketbols, volejbols, bokss un futbols.

 

Parka dalā, kura atrodas tuvāk ledus hallei, tiks uzstādīti airēšanas trenažieri, uz kuriem visi interesenti varēs sacensties par vērtīgām balvām. Līdzīga sistēma būs arī strītbola laukumos, kur ritēs meiteņu cīņas, kā arī varēs piedalīties soda metienu konkursā.

 

Pagājušajā gadā vislielāko interesi izraisīja boksa paraugdemonstrējumi un iespēja pašiem iziet uz ringa pret saviem draugiem, radiniekiem vai arī vienkāršiem garāmgājējiem. Kā izrādījās, paboksēties gribējās ļoti daudziem. Grieķu-romiešu cīņas pārstāvji priecēs skatītājus ar saviem paraugdemonstrējumiem, tāpat arī futbolisti un volejbolisti, bet paukotāji ne tikai rādīs savu meistarību, bet arī dos iespēju savus spēkus izmēģināt ikvienam gribētājam.

 

Sporta pilsētiņa sāks darboties no plkst. 13 līdz pat 15:00. Sīkāk ar visu pasākuma programmu varat iepazīties šeit: http://www.soclp.lv/News.aspx?newsId=71cab595-4245-4a7c-af79-fcaa67ac6551

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ