Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-11-2014

„Tīģera ceļā” tika iegūta vērtīga pieredze


15. novembrī Kauņā norisinājās 21. starptautiskais karatē turnīrs „Tīģera ceļš”. Turnīrs ir ļoti populārs, ko pierādīja sabraukušie 450 dalībnieki no piecām valstīm.

Starp dalībniekiem bija karatatisti no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas. Daugavpils komandas „Sochin” treneris Sergejs Ivaņko uz turnīru sūtīja komandu, kas sastāvēja no desmit sportistiem. Kopā ar sportistiem uz Lietuvu devās arī vecāki.

Kā atzina komandas treneris, galvenais šajā turnīrā bija dot iespēju šādos apstākļos cīnīties mazāk pieredzējušajiem audzēkņiem. Eva Eltermane, pirmo reizi startējot kādā turnīrā, ieguva bronzas medaļu Kumite. Armands Grosbergs, cīnoties kopā ar spēcīgiem karatistiem, pelnīti ieņēma trešo vietu Kata.

Pavisam nedaudz līdz godalgām pietrūka Vadimam Saveļjevam. Uzvarot divus pretiniekus, viņš zaudēja pēdējā cīņā un palika ceturtais. Neslikti nostartēja pārējie mazāk pieredzējušie sportisti. Vadims Žunda, Violeta Kreipāne, Roberts Baljasnikovs, Anastasija Vasiļjeva. Lai arī viņa neieguva medaļas, tomēr gūtā pieredze noteikti palīdzēs nākotnē.

Labs starts Anastasijai Trofimovai. Uzvarot divās Kata cīņās, viņa nākamajā pieļāva kļūdu, kas maksāja medaļu.

Labā līmenī nostartēja Deniss Kuranovs, tomēr viņa bezsvara kategorijā bija grūti cīnīties ar krietni smagākiem sportistiem. Alisa Ivaņko izlozē pretī ieguva spēcīgu pretinieci un zaudēja.

No 28 klubiem „Sochin” klubs ieņēma 23. vietu. Sochin izsaka milzīgu pateicību vecākiem par sniegto palīdzību. Ļoti labi sevi kā trenera palīdze pieteica Aleksandra Lebedeka.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ