Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-11-2014

Latvijas čempionāts taekvondo noslēgts ar medaļām!


15. un 16. novembrī Ventspilī norisinājās Latvijas čempionāts taekvondo. Kopumā sacensībās piedalījās vairāk nekā 150 sportisti no Ventspils, Liepājas, Rēzeknes, Rīgas, Mārupes, Jelgavas un Daugavpils.

Sportisti cīnījās dažādās specifiskās grupās: cīņa pēc olimpiskajiem noteikumiem, tehnisko kompleksu izpildīšana „Pumse”, kā arī sitienos uz ātrumu un spēku.

Godalgas tika dalītas un Latvijas čempioni tika noteikti sekojošās vecuma grupās: bērni (2003.-2008. dzimšanas gads), kadeti (2000.-2002. dzimšanas gads), juniori (1997.-1999. dzimšanas gads) un pieaugušie (1996. dzimšanas gads un vecāki).

Daugavpili pārstāvēja kluba „Jitae” sportisti galvenā trenera Borisa Ivanova vadībā.

Sparingos mūsu sportisti ieguva 11 zelta, 6 sudraba un 12 bronzas medaļas. Šādi rezultāti ļāva „Jitae” ieņemt pirmo vietu starp kadetiem, kā arī otro vietu junioriem un trešo bērnu grupā.

Par valsts čempioniem savās grupās kļuva: Jūlija Pavļukova, Vjačeslavs Karmazjuks, Daniils Titkovs, Antons Vavilovs, Aleksandrs Minkevičs, Nadežda Jefimova, Kirils Ivanovs, Kirils Jakovļevs, Ernests Paladijs, Kirils Ivanovs, Edgars Gedroics.

Sudraba medaļas ieguva Romāns Gomolko, Daniils Jurkovs, Andris Fomins, Andris Gedroics, Iļja Čemiss, Viktorija Soboļeva.

Ar bronzas medaļām uz mājām devās Jurijs Bogdanovs, Kirils Pavļukovs, Dzintars Bogdanovs, Deina Ulme, Jevgeņijs Ciburevkins. Aļģerts Kligulis, Daniels Paladijs, Gļebs Pozņaks, Aleksandrs Samsonovičs, Andrejs Lapkovskis, Jēkabs Medvedevs, Guntars Keirs.

Tehniskajos vingrinājumos mūsu komandai astoņas zelta, 11 sudraba un piecas bronzas medaļas. Čempionu godā sekojoši sportisti: Jūlija Pavļukova, Deina Ulme (divas pirmās vietas), Romāns Brukovs, Nadežda Jefimova, Viktorija Soboļeva, Jēkabs Medvedevs, Nadežda Jefimova.

Otrās vietas Vladislavam Stepanovam, Dzintaram Bogdanovam, Aļģertam Kligulim (divas medaļas), Aleksandram Samsonovičam, Guntaram Keiram (divas medaļas), Maksimiliānam Leščukam, Viktorijai Soboļevai, Jēkabam Medvedevam, kā arī Soboļevai un Jefimovai komandu vingrinājumā.

Bronzas medaļas ieguva Vjačeslavs Karmazjuks, Daniils Paladijs, Dzintars Bogdanovs, Andris Fomins, Dzintars Bogdanovs.

Visi godalgoto vietu ieguvēji tika apbalvoti ar medaļām un piemiņas diplomiem. Iegūtās uzvaras nākamajā gadā ļaus mūsu sportistiem iegūt augstāku meistarības pakāpi.

Sportisti un treneri izsaka pateicību Daugavpils Sporta pārvaldei par palīdzību brauciena organizēšanā.

www.jitae.lv




Atpakaļ