Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-11-2014

Ledus halles jubileju hokejisti atzīmē ar divām uzvarām


Hokeja kluba „Daugavpils” spēlētāji ar divām uzvarām divās dienās atzīmējuši Daugavpils Ledus halles 15 gadu jubileju. Uzvaras izcīnītas pār Valmieras un Liepājas vienībām.

Svētdien Daugavpils Ledus halle atzīmēja savu 15. dzimšanas dienu. Visas dienas garumā iedzīvotājiem bija iespēja izbaudīt šos svētkus, bet visspilgtākie priekšnesumi bija svinīgajā daļā, kuru apmeklēja arī viens no ledus halles celtniecības idejas autoriem Aleksejs Vidavskis.

Pēc spilgtiem daiļslidotāju priekšnesumiem un vēstures video noskatīšanās laukumā devās Valmieras un Daugavpils komandas hokejisti. Mūsu komanda vēl pirms cīņas sākuma pasniedza pretiniekiem īpašās 15 gadu jubilejai veltītās piemiņas ripas.

Pati spēle mums iesākās neveiksmīgi, jo pēc 0:1 sekoja arī 1:3, bet otrā perioda vidū arī 2:4. Par laimi, daugavpiliešiem allaž izdevās atspēlēties. Vēl spēles 47. minūtē Valmiera bija priekšā ar 5:3, tomēr uzvaru nenoturēja. Spēles 53. minūtē uz tablo 5:5, bet pēcspēles metienos uzvaru mums nodrošināja Renāts Vabiščevičs. Viņam arī trīs vārti no spēles.

Jau nākamajā dienā mūsu hokejisti tikās ar „Liepāja/Juniors”. Šoreiz praktiski visu spēli vadībā jau bija mūsu komandas hokejisti, kuri uzvaru prasmīgi noturēja – 5:2. Šoreiz divi vārti un viena piespēle Vadimam Vabiščevičam.

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ