Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-08-2011

Daugavpils airētāji tiek pie Latvijas čempionāta medaļām


11. un 12.augustā Jūrmalā, Priedaines distancē notika šī gada Latvijas Republikas čempionāts airēšanā klasiskajā 2000 m distancē. Starp dalībniekiem bija arī daugavpilieši

Čempionāta pirmajā dienā, pretēji laika prognozei, kas solīja ļoti lielu vēju un arī nokrišņus, sportisti sacentās lieliskos apstākļos - distancē bija patīkams pavējš, pie tam arī lietus lija tikai citos Latvijas reģionos, tādēļ sportisti uzrādīja ļoti labus rezultātus. 

Diemžēl bez  lietus, brīžiem pat stipra, Latvijas  čempionāts tomēr neiztika. Tas  aktīvos sportistus mērcēja otrajā dienā praktiski visu sacensību laiku.

Daugavpils sportisti ar lielu medaļu skaitu šoreiz nevarēja lepoties, bet neiztika arī bez tām. Pie uzvaras  bezstūrmaņa divniekos tika Daugavpils "Masters" grupas airētāji  Aleksejs Lavrenovs un Vladimirs Pupels.

Citās disciplīnās mums sekojoši panākumi:

Ludmila Ivanova ieņēma trešo vietu 2000 metru sacensībās vieniniekos.

Bezstūrmaņa četriniekos ceturtā vieta, sastāvā Aleksejs Lavrenovs, Vladimirs Pupels, Maksims Jepifanovs, kā arī rīdzinieks Valērijs Mažajevs.

Mihails Korņilovs – 2. vieta 1000 metros „Masters” klasē vieniniekos.

Bezstūrmaņu četrinieks – 3. vieta (Ksenija Gaujeniete, Karīna Dedele, Jeļena Jepifanova, Nataļja Skladova.

Astotnieku sacensībās 3. vieta apvienotajai Daugavpils, MSĢ-SAS un Jelgavas komandai. No daugavpiliešiem tajā startēja Vjačeslavs Gorins un Maksims Jepifanovs.

 

Vēl virknei Daugavpils airētaju bija jāsamierinās ar vietām ārpus labāko trijnieka.

 



 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ