Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-11-2014

Ledus halles 15 gadu jubilejā paredzēts krāšņs šovs


16. novembrī Daugavpils Ledus halles 15 gadu jubilejā paredzēts ļoti krāšņs šovs, kurā būs iespēja atskatīties uz ledus halles vēsturi, kā arī ieraudzīt nākotnes sporta zvaigznes.

1999. gada 16. novembrī tika oficiāli atklāta ledus halle un šo svētdien tiks atzīmēta jau 15. jubileja. Šajā laikā ledus hallē pieredzēti gan krāšņi muzikantu un daiļslidotāju priekšnesumi, gan arī aizvadītas ļoti spraigas dažāda līmeņa hokeja spēles.

Svinīgās daļas laikā (no plkst. 15:00) būs piedāvāta iespēja noskatīties video „Daugavpils Ledus halles vēstures mirkļi”, kā arī novērtēt Daugavpils daiļslidotāju un hokejistu prasmes. Pasākuma organizētāji sola krāšņu šovu, tādēļ aicina visus pilsētniekus ierasties uz ledus halli.

Jau pēc svinīgās daļas noslēguma, kas ritēs apmēram 30 minūtes, skatītāji varēs vērot Latvijas 1. līgas hokeja spēli starp Daugavpils un Valmieras komandām, bet vakarā pilsētnieki tiek aicināti uz svētku slidošanām-diskotēkām. Svarīgākajiem dienas pasākumiem iesildīs grupa Diksilenda, kas foajē uzstāsies no plkst. 14:30.

Visi pasākumi, atskaitot diskotēkas, būs bezmaksas. Diskotēku ieejas cena būs līdzvērtīga ieejas maksai par vienu slidošanas stundu.

Vairāku nedēļu garumā foajē būs iespēja apskatīt arī foto izstādi „Latvijas Hokeja vēsture”.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ