Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-11-2014

DU basketbolistes mājās uzvar pārliecinoši


Otro spēli Jaunajā Sieviešu basketbolā līgā pārliecinoši aizvadījusi Daugavpils Universitāte. Pirmo reizi spēlējot savā laukumā, DU meitenes sagrāva pretinieces ar +30.

Jauno sezonu Daugavpils basketbolistes iesāka ar sāpīgu zaudējumu pagarinājumā komandai „Filter”, bet sestdien savā laukumā uzņēma līgas jaunpienācējas „Latvijas cimdi”. Pēc lēnas iešūpošanās daugavpilietes prata pārņemt iniciatīvu savās rokās, galveno triecienu viešņām sagādājot otrās ceturtdaļas sākumā nepilnu trīs minūšu laikā veicot izrāvienu 15:3. Tobrīd tas ļāva no 22:18 panākt 37:21.

Turpinājumā pārsvars ne tik ātri, bet turpināja pieaugt. Vislielākā rezultāta starpība sasniedza pat 37 punktus, bet beigās izcīnīta uzvara ar 86:56.

Ļoti rezultatīva mūsu komandas rindās bija Santa Baltace, kura guva 32 punktus. Pa 11 punktiem iemeta Olga Lakomko un Jolanta Rimša, bet desmit punktus pievienoja Tatjana Savicka. Jāizceļ, ka pretinieku komanda kļūdījās 39(!) reizes, kas galvenokārt bija DU veiksmīgās aizsardzības nopelns – 29 pārķertas bumbas.

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ